Aksaray Üniversitesi
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Online Doktora Mülakat Sınavı Tarihleri (Mülakat Listesi Eklenmiştir)

Doktora programı mülakat sınavları online olarak Skype görüntülü konuşma uygulaması üzerinden aşağıda belirtilen saatlerde yapılacaktır. Adayların belirtilen saatlerde İnternet erişimi bulunan bir ortamda ve Skype programı açık bir şekilde mülakata alınmalarını beklemeleri gerekmektedir. Hazır bulunan bütün adaylar mülakata alındıktan sonra sınav tamamlanmış sayılacaktır. Mülakata girmeyen adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Skype adreslerini henüz enstitümüze göndermemiş olan adayların aşağıda yer alan "Aday Öğrenci Skype Bilgileri Formu"nu doldurarak bugün (11.02.2021) saat 23.59'a kadar saglikbe@aksaray.edu.tr adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

***Mülakat sınavı sadece Doktora Programlarında olacaktır. Genel başarı puanı ile alım yapılan (tüm yüksek lisanslar) programlara ait değerlendirme sonuçları 17 Şubat 2021 tarihinde ilan edilecektir.

MÜLAKAT YAPILACAK PROGRAMLARA İLİŞKİN TABLO:

Program Adı

Veteriner İç Hastalıkları